Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Cappozzo-Innanen-Kantonen-Riippa

26.9.2017 @ 18:30

Ravintola Laulumiehet

15€

Mikko Innanen: Olen kuullut Cappozzoa ensi kerran Sibelius-Akatemian Kamarimusiikkisalissa duona Joelle Leandren kanssa monta vuotta sitten. Konsertti teki suuren vaikutuksen ja muistan ajatelleeni, että olisi mahtavaa päästä joskus hänen kanssaan soittamaan.

Olen sittemmin törmännyt häneen jazzklubeissa ja -festivaaleilla siellä täällä, välillä yleisössä ja välillä itse lavalla ja Cappozzo yleisössä. Viimeksi tapasin trumpetistin Ranskan Toursissa pari vuotta sitten, kun olimme paikallisessa Le Petit Faucheaux -klubissa esiintymässä Mikko Innanen & Innkvisitio -yhtyeeni kanssa. Konsertin jälkeen Cappozzo tuli kiittelemään soittoamme ja vaikutti erityisesti ihastuneen rumpalimme Joonas Riipan rumputyöskentelyyn (kukapa ei?).

Laulumiesten keikka juontaa juurensa vahvasti tähän kohtamiseen, vaikka tällä kertaa Seppo Kantonen soittaakin flyygeliä eikä syntetisaattoreita kuten Innkvisitiossa eikä saksofonisti Liudas Mockunas ole nyt mukana. Odotan innolla päästä vihdoin soittamaan yhdessä tämän eurooppalaisen huipputrumpetistin ja -improvisoijan kanssa.

Jean-Luc Cappozzo: trumpetti
Mikko Innanen: saksofonit
Seppo Kantonen: flyygeli
Joonas Riippa: rummut

Konserttia tukevat Helsingin kulttuurikeskus ja Jazz Finland LIVE (Musiikin edistämissäätiö).

Konsertti järjestetään yhteistyössä Vapaat Äänet -tuotannon kanssa.

Jean-Luc Cappozzolla on konsertteja suomalaisen vapaan improvisaation taitajayhtyeen Olavi trion kanssa. Heidät voi kuulla Malmitalolla su 24.9.2017 klo 17.00. Lisätietoja:
http://www.malmitalo.fi/fi/tapahtumat/event/D61E01623C51DB4139B00947FA462EF0/Olavi_Trio___Jean-Luc_Cappozzo

Tiedot

Päivämäärä:
26.9.2017
Aika:
18:30
Hinta:
15€

Tapahtumapaikka

Ravintola Laulumiehet
Hietaniemenkatu 2
Helsinki., 00100 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Muut

Lisätiedot
Liput: (käteisellä) 15 €, eläkeläiset, työttömät ja Hel­sinki Jazz ry:n jäsenet 10 €, pariskunnat 10+10€, opiskelijat 8€. Ennakkoliput: Digelius Music , Laivurinrinne 2 tai Liveto.fi, jolloin lippujen hinnat: 16,5/11,5/9,5 €