Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Darrifourcq – Pohjola – Tikkanen & Joanna Duda trio

29.10.2019 @ 18:30

Koko Jazz Club

20€

Helsingissä 28.-30.10. järjestettävä eurooppalainen Jazz Connective -tapahtuma tuo kaupunkiin mielenkiintoisia kohtaamisia. Yksi sellainen koetaan Koko Jazz Clubissa tiistaina 29.10., kun ranskalainen rumpali Sylvain Darrifourcq ja suomalaisen jazzkentän tunnetut tekijät trumpetisti Verneri Pohjola ja basisti Eero Tikanen nousevat triona lavalle. Kaikki kolme edustavat vahvaa ja luovaa eurooppalaista jazzkenttää, jonka tekijöiden kohdatessa kipinät sinkoilevat ja yleisö pääsee kuulemaan jotakin ainutkertaista.

Illan toinen kokoonpano on jännittävän puolalaisen säveltäjä-muusikko Joanna Dudan trio, joka edustaa uutta puolalaista skeneä. Ilmaisussaan Duda yhdistää akustiseen soittoon (piano) elektroniikan avulla useita eri kerroksia, joista trion ilmaisu kehittyy kiehtovaksi kudelmaksi. Dudan triossa soittavat hänen lisäkseen rumpali Slavomir Koryzno ja basisti Maksymilian Mucha. Esiinnyttyään Puolassa, Saksassa ja Kanadassa tämä tuore trio tekee nyt Suomen debyyttinsä.

Jazz Connective on seitsemään eurooppalaiseen kaupunkiin sijoittuva Creative Europa -hankkeen tukema tapahtumaraami, jonka tehtävänä on nimensä mukaisesti luoda vahvoja yhteyksiä eurooppalaisen jazzkentän toimijoiden välille. Tapahtumaa isännöivät Helsingissä Vapaat Äänet ja Helsinki Jazz ja se sisältää konsertteja ja keskustelutilaisuuksia.

Sylvain Darrifourcq: rummut, Verneri Pohjola: trumpetti ja Eero Tikkanen: kontrabasso

Joanna Duda trio

Joanna Duda: piano ja elektroniikka, Sławomir Koryzno: rummut ja Maksymilian Mucha: kontrabasso

Liput

Jazz Connective on seitsemään eurooppalaiseen kaupunkiin sijoittuva Creative Europa -hankkeen tukema tapahtumaraami, jonka tehtävänä on nimensä mukaisesti luoda vahvoja yhteyksiä eurooppalaisen jazzkentän toimijoiden välille. Tapahtumaa isännöivät Helsingissä Vapaat Äänet ja Helsinki Jazz ry ja se sisältää konsertteja ja keskustelutilaisuuksia.
Lisätietoja: https://jazzconnective.eu/

Tiedot

Päivämäärä:
29.10.2019
Aika:
18:30
Hinta:
20€

Tapahtumapaikka

Koko Jazz Club
Hämeentie 3
Helsinki, 00530 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Muut

Lisätiedot
Liput: Liput 20 €, 18 € eläkeläiset, työttömät, opiskelijat, Helsinki Jazz ry:n jäsenet