Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Juho Valjakka Trio: Liminal Spaces -levynjulkistuskonsertti

19.5.2022 @ 19:00 - 20:30

Ravintola Laulumiehet

Juho Valjakka trio

Juho Valjakka Trio julkaisee debyyttialbuminsa Liminal Spaces toukokuussa 2022. Yhtye tulkitsee Valjakan sävyrikkaita sävellyksiä leikittelevän yhteissoiton ja monitasoisten rytmisten kudelmien vuorovaikutuksessa. Mukaan albumille on valikoitunut myös kaksi Billy Strayhornin klassikkosävellystä, jotka täydentävät Valjakan kokemuksia nuorena taiteilijana heijastelevan levykokonaisuuden.

Pianisti Juho Valjakka perusti ensimmäisen oman pianotrionsa vuonna 2010, ja on siitä lähtien keskittynyt omassa taiteellisessa työssään erityisesti juuri trioformaattiin. Häntä ovat aina inspiroineet kokoonpanon herkkyys ja monipuolisuus, sekä uusien sävyjen etsiminen perinteisen instrumentaation sisällä. Nykyinen, vuodesta 2018 toiminut kokoonpano yhdessä basisti Oskari Siirtolan ja rumpali Anssi Tirkkosen kanssa edustaa Valjakan tämänhetkistä näkemystä pianotriosta, sen historiasta ammentaen ja samalla tulevaisuutta kohti kurkottaen.

Juho Valjakka: piano
Oskari Siirtola: kontrabasso
Anssi Tirkkonen: rummut

Kuva: Teemu Mattsson

Konserttia tukevat Helsingin kaupunki, Svenska Kulturfonden ja Music Finland LIVE (Musiikin edistämissäätiö).

Tiedot

Päivämäärä:
19.5.2022
Aika:
19:00 - 20:30

Tapahtumapaikka

Ravintola Laulumiehet
Hietaniemenkatu 2
Helsinki., 00100 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Muut

Lisätiedot
Liput: 20 €, eläkeläiset, työttömät ja Helsinki Jazz ry:n jäsenet 15€, opiskelijat 12 €, pariskunnat 15 + 15 €. Ennakkoliput: Digelius Music (käteisellä), Laivurinrinne 2 tai tältä sivulta, jolloin lippujen hinnat: 22,5/16,5/13,5 €.