Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Klang

23.11.2021 @ 19:00 - 20:00

Ravintola Laulumiehet

Klang

Moniulotteista, monipuolista ja avarakatseista jazzia tarjoilee Seppo Kantonen ja Klang trio (Kantonen, Krokfors & Ounaskari). Trio on perustettu jo 1997 ja on nyt aktivoitunut uudelleen ja teki tänä keväänä erinomaisen radionauhoituksen Jazzklubille. Trio esittää ”musiikillisia huomautuksia”, jotka ovat enemmän tai vähemmän yhteen punoutuvia musiikillisia mietelauseita. Lopputuloksena on kolmen suomalaisen tähden jazz-elämys!

Seppo on aikaisemmin todennut Klangista mm. seuraavaa:

Tasa-arvo, veljeys, vapaus ”Tämä on minun, basisti Uffe Krokforsin ja rumpali Markku Ounaskarin Klang, ei Seppo Kantonen Trio. Tämä on meidän hiekkalaatikko, jossa tykätään leikkiä kavereitten kanssa. Tämä oli bändi ennen kuin yhtäkään ääntä oli soitettu. Näin pieni bändi todella edellyttää, että ihmisten kemiat toimivat. Improvisoitu musiikki vaatii mieluisan ympäristön, jossa kaikki ovat tasa-arvoisia.”

Seppo Kantonen: piano, Ulf Krokfors: kontrabasso, Markku Ounaskari: rummut

Kuvat: Sakari Puhakka

Konserttia tukevat Helsingin kaupunki, Svenska Kulturfonden ja Music Finland LIVE (Musiikin edistämissäätiö).

Tiedot

Päivämäärä:
23.11.2021
Aika:
19:00 - 20:00

Tapahtumapaikka

Ravintola Laulumiehet
Hietaniemenkatu 2
Helsinki., 00100 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Muut

Lisätiedot
Liput: 20 €, eläkeläiset, työttömät ja Helsinki Jazz ry:n jäsenet 15€, opiskelijat 12 €, pariskunnat 15 + 15 €. Ennakkoliput: Digelius Music, Laivurinrinne 2 tai tältä sivulta, jolloin lippujen hinnat: 22,5/16,5/13,5 €.