Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lisa Ullén ja Ville Herrala

9.4.2019 @ 18:30

Ravintola Laulumiehet

18€

Lisa Ullén: flyygeli ja Ville Herrala: kontrabasso

Ville Herrala: sooloimprovisaatiota

Lisa Ullén: sooloimprovisaatiota

väliaika

Lisa ja Ville: duoimprovisaatiota

Ville Herrala

Monenlaisessa musiikkiliemessä keitetty kontrabasisti Ville Herrala (s.1979) esittää Laulumiehissä improvisoitua soolomateriaalia. “Kun neljäsosanuotteja on soitettu tarpeeksi on aika kihnuttaa bassoa jousella”, toteaa Herrala. Luvassa on siis pidäkkeetöntä kontrabassomusiikkia, suoraan sydämestä.

Lisa Ullén

”Olen erityisesti kiinnostunut tutkimaan pianon musiikillisia mahdollisuuksia riippumatta musiikin lajista. Jossain määrin kysymys on siitä, mitä instrumentti voi toteuttaa ja mitä haluat tuottaa musiikilla. Lisa kuvaa teoksiaan sävelletyiksi improvisaatioiksi tai improvisoiduiksi sävellyksiksi.”

Lisa on tämän hetken merkittävämpiä ruotsalaisia jazzmuusikoita. Viime vuonna hän sai Ruotsin radion Jazzkatten palkinnon vuoden säveltäjänä ja tänä vuonna hän sai merkittävän Manifest-palkinnon (jazz). Viime vuoden keväänä Lisa julkaisi kiitetyn kolmoissoolo-CD:n ”Piano Works”, jonka The New York City Jazz Record nimesi vuoden 2018 soololevyksi.

Kuuntele sunnuntaina 7.4 klo 21.00 Radio 1 – Jazzklubin kolmas setti – Markku Salon haastatteluvieraina ovat pianisti Lisa Ullén ja saksofonisti Ingrid Laubrock.

Konserttia tukevat Helsingin kulttuurikeskus ja Musiikin edistämissäätiö.

Lisa Ullénin kotisivut

Ville Herrala

Valokuva: Sakari Puhakka

Kerava jazz – Lisa Ullén soolokonsertti

Vapaaehtoisen Hyvinvointityön keskus, 8.4. klo 19.00
Aleksis Kiven tie 19, 04200 Kerava

Tiedot

Päivämäärä:
9.4.2019
Aika:
18:30
Hinta:
18€

Tapahtumapaikka

Ravintola Laulumiehet
Hietaniemenkatu 2
Helsinki., 00100 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Muut

Lisätiedot
Liput: 18 €, eläkeläiset, työttömät ja Hel­sinki Jazz ry:n jäsenet 12 €, pariskunnat 12+12€, opiskelijat 10€. Ennakkoliput: Digelius Music (käteisellä), Laivurinrinne 2 tai tältä sivulta, jolloin lippujen hinnat: 19,5/13,5/11,5 €.