Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sanni Orasmaa & Antti Lötjönen

24.4.2023 @ 19:00 - 20:30

Hakasalmen Huvila

Sanni Orasmaa: ääni
Antti Lötjönen: kontrabasso

Bass & Voice – Antti Lötjönen ja Sanni Orasmaa esiintyvät. Kahden virtuoosin räjähdysherkkä kohtaaminen jazz-maisemissa.

Basisti, jazzmuusikko Antti Lötjönen on vaikuttanut yli 20 vuotta Suomen jazzkentän eturintamalla. Esiintymiskokemusta on kertynyt yli 30 maasta. Antin soittoa voi kuulla yli 100 jazzlevytyksellä, mm. Ilmiliekki Quartetin, Verneri Pohjola Quartetin, Aki Rissanen Trion, Mikko Innanen Autonomuksen, Timo Lassy Bandin, 3TM:n jäsenenä. Vuonna 2015 Antti valittiin Pori Jazzin Vuoden Taiteilijaksi ja 2018 Jazzmuusikot ry:n Vuoden Jazzmuusikoksi. Lötjönen on osa Hietsu is Happening! – kollektiivia, jolle myönnettiin Musiikin Valtionpalkinto 2021. Hän johtaa omaa yhtyettään ”Antti Lötjönen Quintet East”.

www.anttilotjonen.com

Helsingin ja Saksan väliä matkusteleva laulaja, jazzmuusikko Sanni Orasmaa on yksi Suomen laulujazzin ja jazzpedagogiikan pioneereista. Monipuolisuudestaan ja improvisaatiokyvystään tunnettu vokalisti on tehnyt tiivistä yhteistyötä Suomessa mm. RinneRadion ja Mika Pohjolan kanssa, ulkomaisista nimistä mainittakoon Ron McClure ja Charlie Hunter. Orasmaa on asunut New Yorkissa 2000-2007 ja tehnyt uraa klubeilla ja festivaaleilla kolmella mantereella. Opettajana hän on toiminut kotimaisten oppilaitosten ohella mm. Brooklynin konservatorion jazzosastolla sekä vierailijana useassa ulkomaisessa yliopistossa. Orasmaa on vuodesta 2008 alkaen toiminut Münchenin musiikkikorkeakoulun jazzosaston laulun lehtorina.

www.sanniorasmaa.com

Kuva: Sakari Puhakka

Konserttia tukevat Helsingin kaupunki, Svenska Kulturfonden, Musiikki Suomi LIVE (Musiikin edistämissäätiö) ja Taiteen edistämiskeskus (Taike).

Tiedot

Päivämäärä:
24.4.2023
Aika:
19:00 - 20:30

Järjestäjä

Helsinki Jazz ry
Sähköposti:
info@helsinkijazz.fi

Muut

Lisätiedot
Liput: 20 €, eläkeläiset, työttömät ja Helsinki Jazz ry:n jäsenet 15€, opiskelijat 12 €, kahdelle 15 + 15 €. Ennakkoliput tältä sivulta.

Tapahtumapaikka

Hakasalmen Huvila
Mannerheimintie 13b
Helsinki, 00100
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto