Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Silva-Zetterberg-Innanen-Leppänen

15.11.2017 @ 18:30

WHS teatteri Union

20€

Susana Santos Silva: (PT/SW): trumpetti

Mikko Innanen: saksofonit

Torbjörn Zetterberg (SW): kontrabasso

Joonas Leppänen: rummut

Uuden kansainvälisen huippuyhtyeen ensikonsertti huipentaa Helsinki Jazzin syksyn 2017 jaZZanti-konserttisarjan. Lähtölaukaus yhtyeelle syntyi Joonas Leppäsen kiinnostuksesta soittaa aikaisemmin kanssamuusikon Susana Santos Silvan sekä Torbjörn Zetterbergin kanssa. Yhtyeen täydentää monipuolinen ja uniikki Mikko Innanen.

Susana Santos Silva on portugilainen trumpetin taituri, joka on viime aikoina asunut Ruotsissa. Hänet muistetaan ehkä parhaiten 2015 Tampereen Jazz Happeningissä esiintyneestä yhtyeestään ”Life and Other Transient Storms”, konsertista julkaisi Clean Feed Records myös äänitteen. Susana on soittanut useiden keskieurooppalaisten muusikoiden kanssa tai yhtyeissä, kuten Kaja Draksler, Mette Rasmussen, Jorge Queijo, Mats Gustafssonin useat yhtyeet ja tietenkin Torbjörnin yhtye ”Och Den Stora Frågan” ja duo Torbjörnin kanssa.

Kotisivut https://susanasantossilva.com

Torbjörn Zetterberg on kansainvälisesti tunnustettu säveltäjä ja kontrabasisti. Hän soittanut useissa ruotsalaisissa ja kansainvälisissä huippuyhtyeissä (Jonas Kullhammar, Alberto Pinton, Ivo Perelman, Daniel Levin) ja hänen yhtyeensä Torbjörn Zetterberg Hot Five oli persoonallinen yhtye. Hän myös julkaissut useita soololevyjä. Hänen nykyinen pääyhtyeensä ” Och Den Stora Frågan” on julkaissut kaksi erinomaista levyä ja yhtyeeltä on tulossa uusi konserttilevy vuoden vaihteessa. Tulossa on eriomainen levy, koska olin konsertissa, jossa levyn äänitys tapahtui.

Kotisivut https://torbjornzetterberg.tumblr.com

Mikko Innanen on Suomen monipuolisimpia ja kansainvälisimpiä muusikoita ja myös merkittävä jazzsäveltäjä. Hänen yhtyeitään ovat Mikko Innanen & Innkvisitio, Mikko Innane 10+ sekä Mikko Innanen & Simo Laihonen duo, Gourmet, PLOP.

http://www.mikkoinnanen.com/

Joonas Leppänen on alunperin jyväskyläläinen rumpali, joka soittaa monessa eri yhtyeissä, kuten Big Blue, Maxxxtet, Plastic Island, Hela Havet Stormar. Hänen oma yhtyeensä Alder Ego julkaisi alkuvuodesta kiitetyn levyn.

Joonas Leppänen Facebookissa

Konserttia tukevat Helsingin kulttuurikeskus ja Jazz Finland LIVE (Musiikin edistämissäätiö).

Valokuvat – Jari Flinck: Joonas Leppänen, muut kuvat Sakari Puhakka

Susana ja Torbjörn esiintyvät duona kotikonsertissa 16.11 ja kvartetti Joensuun konservatorion konserttisalissa 17.11 klo 19.00 Jazzkerho-76 järjestämässä konsertissa.

Liput Livetosta

Tiedot

Päivämäärä:
15.11.2017
Aika:
18:30
Hinta:
20€

Tapahtumapaikka

WHS teatteri Union
Siltavuorenranta 18
Helsinki, 00170
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Muut

Lisätiedot
Liput (käteisellä) 20 €, eläkeläiset, työttömät ja Helsinki Jazz ry:n jäsenet 15€, opiskelijat 10 €, pariskunnat 15 + 15 €. Ennakkoliput: Digelius Music, Laivurinrinne 2. (www.digelius.com) tai Liveto.fi, jolloin lippujen hinnat: 21,5/16,5/10,5 €.