Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yoko Miura ja Mia Zabelka

8.10.2019 @ 18:30

Ravintola Laulumiehet

18€

Yoko Miura: flyygeli ja Mia Zabelka: laulu ja viulu

Yoko Miura ja Mia Zabelka kohtaaminen vapaan improvisaation keinoin vie meidät uusiin musiikillisiin seikkailuihin. Heidän kokemuksensa kattavat laajan alueen eri musiikkilajien kirjosta – jazzista nykymusiikkiin – perinteisestä japanilaisesta musiikista rockiin.

Yoko on vieraillut aikaisemmin Suomessa ja soittanut mm. Teppo Hauta-ahon ja Olavi Louhivuoren kanssa. Hänen Suomen konserteistaan on julkaistu myös levy “Finland Concert – Moony moon”. Yoko kiertää aktiivisesti keskieuroopassa ja hänelle tänä syksynä konsertteja mm. Englannissa, Ranskassa, Italiassa ja Itävallassa eri maiden muusikoiden kanssa.

Yoko Miura

Mia Zabelka on äänitaiteilija, säveltäjä, viulisti ja laulaja Wienistä. Hän on tunnettu kokeellisesta tyylistään ja vapaan improvisaation, jazzin, rockin, noise ja ambient musiikkien kiinnostuksestaan. Hänellä on klassinen koulutus, mutta jo aikaisessa vaiheessa luoda ja tutkia äänen ja musiikin rajoja täysin omalla tavallaan viulun äänellisten mahdollisuuksia rekonstruoimalla, hyödyntämällä sähköisiä laitteita ja innovatiivisilla esitystekniikoilla.

Mia Zabelkan kotisivut

Konserttia tukevat Helsingin kaupunki ja Jazz & Folk Finland LIVE (Musiikin edistämissäätiö).

Tiedot

Päivämäärä:
8.10.2019
Aika:
18:30
Hinta:
18€

Tapahtumapaikka

Ravintola Laulumiehet
Hietaniemenkatu 2
Helsinki., 00100 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Muut

Lisätiedot
Liput: 18 €, eläkeläiset, työttömät ja Helsinki Jazz ry:n jäsenet 12€, opiskelijat 10 €, pariskunnat 12 + 12 €. Ennakkoliput: Digelius Music, Laivurinrinne 2 tai tältä sivulta, jolloin lippujen hinnat: 19,5/13,5/11,5 €.