Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Alexi Tuomarila trio

17.9.2020 @ 19:00

Restaurang Laulumiehet

€18

Alexi Tuomarila: piano, Eero Tikkanen: kontrabasso ja Olavi Louhivuori: rummut

Jazz-Emmalla vuonna 2020 palkitun Alexi Tuomarilan pohjoismainen trio on toiminut jo 15 vuotta, ja pitkä historia kuuluukin trion soitosta: Tuomarilan trio on muokkautunut vuosien varrella yhdessä sykkiväksi yksiköksi.

Trion viimeisin brittiläiselle Edition Records:lle levytetty Sphere on saanut erinomaista kansainvälistä tunnustusta: mm. arvostettu BBC Music Magazine valitsi albumin kuukauden jazz levyksi (07/19) ja antoi levylle täydet viisi tähteä.

Alexi Tuomarila Triossa soittavat myös Suomen jazzhuippuihin lukeutuvat rumpali Olavi Louhivuori ja basisti Eero Tikkanen.

Trion musiikissa korostuu melodisesti ja rytmisesti voimakkaat sävellykset ja trion lähes telepaattinen yhteys. Tämä musiikki on täynnä emotionaalista ja melankolista lämpöä, joka on tasapainotettu robustilla rytminkäytöllä ja vapaalla improvisoinnilla.

Konserttia tukevat Helsingin kaupunki ja Jazz & Folk Finland LIVE (Musiikin edistämissäätiö).

Kuvat: Sakari Puhakka

Konsertit toteutetaan pienellä yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetuilla hygieniaratkaisuilla pyritään takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallinen konserttielämys. Pyydämme konserttiasiakkaitamme noudattamaan ohjeistustamme:

  • Saapuminen konserttiin on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet koronaviruksen altistusketjussa. Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus.

  • Vältä lähikontaktia muiden konserttiasiakkaiden kanssa. Takaamme istumapaikan kaikille asiakkaille. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

  • Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.

  • Otathan muut asiakkaat huomioon jonottaessasi.

  • Suosimme maksutavoissa korttimaksua. Jos ostat levyjä, käytä vain korttimaksua.

  • Älä juo samasta lasista tai pullosta toisten kanssa.

  • Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita.

Detaljer

Datum:
17.9.2020
Tid:
19:00
Pris:
€18

Plats

Restaurang Laulumiehet
Sanduddsgatan 2
Helsingfors, Helsingfors 00100 Suomi
+ Google Map