Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Mia Simanaisen 50-vuotisjuhlakonsertti

5.11.2020 @ 19:00

Restaurang Laulumiehet

Mia Simanaisen 50-vuotisjuhlakonsertti tulee olemaan unohtumaton musiikkikokemus, hänet tunnetaan projekteista ja yhtyeistä, jotka kyseenalaistavat totunnaisia käytäntöjä musiikissa. Hän myös ihastuttaa yleisöään omintakeisella sävelkielellään ja monivivahteisella ilmaisullaan. Juhlakonsertissa hänen monipuolinen taiteellinen ilmaisu pääsee valloilleen.

Hänen sooloalbuminsa ”Soi Helvi Juvonen” teemoittamana Mia laulaa soolo-osuuden, Quartet Ajaton esittää uuden, toisen levynsä materiaalia, Mia Simanainen ja Kari Ikonen esittävät intiimin duoesityksen ja mitä muuta on odotettavissakaan?

Mia Simanaisen perustama eriskummallinen yhtye Quartet Ajaton puhaltaa määritelmät taivaan tuuliin luodessaan vanhasta uutta! Muusikoiden taustat ulottuvat laajalle: jazzmusiikista barokkiin, argentiinalaisesta tangosta nykymusiikkiin, improvisointiin ja kaiken maailman kokeiluun. Tämä on tehnyt yhtyeen musisoinnista varsinaista löytöretkeilyä jo viiden vuoden ajan. Yhtye on juuri julkaisut toisen levynsä “Early Music in the latest Way”.

Mia Simanainen: laulu ja ääni
Henrik Sandås: bandoneón
Kari Ikonen: moog syntetisaattori, piano
Markus Hohti: barokkisello
Mika Kallio: perkussiot

 

Mian kotisivut

Konserttia tukevat Helsingin kaupunki ja Jazz & Folk Finland LIVE (Musiikin edistämissäätiö).

Kuvat: Sakari Puhakka ja Reetta Linnea

Detaljer

Datum:
5.11.2020
Tid:
19:00

Plats

Restaurang Laulumiehet
Sanduddsgatan 2
Helsingfors, Helsingfors 00100 Suomi
+ Google Map