Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Artturi Rönkä & Amanda Blomqvist

24.9.2021 @ 19:00 - 20:15

Hakasalmen Huvila

Artturi Rönkä

Pianisti-säveltäjä Artturi Röngän soolokonsertti koostuu uudesta, vuonna 2020 sävelletystä musiikista. Sävellyksissä voi kuulla kaikuja niin modernista jazzista ja nykytaidemusiikista kuin kauempaakin musiikin historiasta. Pandemia-ajan päiväkirjaa muistuttavien luonnosmaisten sävellysten ympärillä kuullaan myös vapaata improvisointia. Konserttia on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

Artturi Rönkä (s. 1990) on helsinkiläinen pianisti-säveltäjä, jonka tuotantoon kuuluu sekä jazzia että uutta konserttimusiikkia. Pianistina Rönkää voi kuulla mm. yhtyeissä AR Quartet, Kasperi Sarikoski & Nuance, Jere Haakana Varjosto ja Selma Juudit Alessandra. Rönkä on myös kysytty sovittaja, jonka sovituksia mm. UMO Helsinki Jazz Orchestra esittää säännöllisesti.

Artturi Röngän kotisivut

Amanda Blomqvist

Ahvenanmaalainen rumpali-laulaja Amanda Blomqvist on tuttu soundillisesti rikkaista yhtyeistä Birdpeople ja Frank Frank Frank. Uusi sooloprojekti on paljas mutta myös voimakas, rumpujen ja ihmisäänen yhdistelmä, jossa minimalistiset rytmit sekä vapaa improvisaatio löytävät luonnollisen paikkansa.

Kuvat – Artturi Rönkä: Maarit Kytöharju, Amanda Blomqvist: Tani Simberg

Paikkoja on rajoitetusti. Ennakkolipun ostaneille varataan paikat.

Konserttia tukevat Helsingin kaupunki, Svenska Kulturfonden ja Music Finland LIVE (Musiikin edistämissäätiö).

Hakasalmen huvilan terveysturvallisuusohjeet

Tiedot

Päivämäärä:
24.9.2021
Aika:
19:00 - 20:15

Tapahtumapaikka

Hakasalmen Huvila
Mannerheimintie 13b
Helsinki, 00100
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Muut

Lisätiedot
Liput: 20 €, eläkeläiset, työttömät ja Helsinki Jazz ry:n jäsenet 15€, opiskelijat 12 €, pariskunnat 15 + 15 €. Ennakkoliput: Digelius Music, Laivurinrinne 2 tai tältä sivulta, jolloin lippujen hinnat: 22,5/16,5/13,5 €.