Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Antti Lötjönen Quintet East

25.10.2021 @ 19:00 - 20:30

Hakasalmen Huvila

Antti Lötjönen Quintet East

Antti Lötjönen: kontrabasso, Joonas Riippa: rummut, Mikko Innanen: altto-, baritoni- ja sopraniinosaksofoni, Jussi Kannaste: tenorisaksofoni ja Verneri Pohjola: trumpetti ja taskutrumpetti

Monissa liemissä niin maailmalla kuin kotimaassakin keitetty kontrabasisti Antti Lötjönen tuo Hakasalmen huvilaan tällä kertaa oman yhtyeensä.

Koronasyistä pitkäksi venähtäneet levynjulkaisujuhlat saavat jatkoa tunnelmallisen jaZZanti-konsertin muodossa. Miehistön koostumus on varsin vahva. Solistista voimaa pursuavan eturivin muodostavat Mikko Innanen, Jussi Kannaste ja Verneri Pohjola. Rummuissa on aina luova ja persoonallinen Joonas Riippa. Pääasiassa johtajansa musiikkia soittava ALQE seilaa vapailla, mutta rytmikkäillä vesillä. Tarkkakorvainen löytänee kaikuja myös jazzin perinteestä. Kuulemme myös Antin uutta säveltuotantoa levyn materiaalien lisäksi. Lopputuloksesta saa ja pitää olla montaa mieltä, mutta tylsää tuskin on. Kokeile vaikka.

Kuva: Sakari Puhakka

Konserttia tukevat Helsingin kaupunki, Svenska Kulturfonden ja Music Finland LIVE (Musiikin edistämissäätiö).

Ennakkolipun ostaneille varataan paikat.

Hakasalmen huvilan terveysturvallisuusohjeet

Tiedot

Päivämäärä:
25.10.2021
Aika:
19:00 - 20:30

Tapahtumapaikka

Hakasalmen Huvila
Mannerheimintie 13b
Helsinki, 00100
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Muut

Lisätiedot
Liput: 20 €, eläkeläiset, työttömät ja Helsinki Jazz ry:n jäsenet 15€, opiskelijat 12 €, pariskunnat 15 + 15 €. Ennakkoliput (käteisellä): Digelius Music, Laivurinrinne 2 tai tältä sivulta, jolloin lippujen hinnat: 22,5/16,5/13,5 €.