Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Antti Lötjönen Quintet East

25.10.2021 @ 19:00 - 20:30

Villa Hagasund

Antti Lötjönen Quintet East

Antti Lötjönen: kontrabas, Joonas Riippa: trummor, Mikko Innanen: alt-, baryton- och sopraninosaxofon, Jussi Kannaste: tenorsaxofon och Verneri Pohjola: trumpet och ficktrumpet

Antti Lötjönen, som är härdad kontrabasist i världen och i Finland, kommer att ta med sitt eget band till Villa Hakasund denna gång.

Skivsläppfesten, som har dragit ut på grund av corona, kommer att fortsätta i form av en stämningsfull jaZZanti -konsert. Besättningen är verkligt stark. Mikko Innanen, Jussi Kannaste och Verneri Pohjola utgör frontlinjen som utstrålar solistkraft. Trummorna spelas av den alltid kreativa och personliga Joonas Riippa. ALQE spelar huvudsakligen ledarens musik och seglar i fria men rytmiska vatten. Åhöraren med gott gehör kommer sannolikt också att hitta ekon i jazztraditionen. Vi hör också Anttis nyproduktion utöver albumets material. Det finns och bör finnas många åsikter om slutresultatet, men det är knappast tråkigt. Prova bara.

Bild: Sakari Puhakka

Helsingfors staden, Svenska Kulturfonden och Musiikin edistämissäätiö stöder våra konserter.

För dom, som har köpt förhandsbiljetter, reserveras plats.

Säkert till Villa Hagasund. https://villahagasund.fi/sakert-till-villa-hagasund/

Detaljer

Datum:
25.10.2021
Tid:
19:00 - 20:30

Plats

Villa Hagasund
Mannerheimvägen 13 B
Helsingfors, 00100
+ Google Map
View Plats Website

Annan

Lisätiedot
Biljetter: 20 €, par 15 € + 15 €, pensionärer, arbetslösa och medlemmar av Helsinki Jazz rf 15 € och studenter 12 €. Förköpbiljetter (kontant): Digelius Music, Laivurinrinne 2 eller på denna sidan, då priserna: 22,5/16,5/13,5 €.