Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Pauli Lyytinen Magnetia Orkesteri

8.10.2021 @ 19:00

Hakasalmen Huvila

€20

Pauli Lyytinen Magnetia orkesteri

Mika Kallio: rummut, Eero Tikkanen: kontrabasso, Verneri Pohjola: trumpetti ja Pauli Lyytinen: saksofonit ja sävellykset

Svensk text nedan.
Uudella Hypnosis – levyllä entistä kypsempi Magnetia Orkesteri luo vahvoja tunnelmia, joista paistaa läpi läsnäolo ja soittajien keskinäinen hienovarainen kommunikaatio.

Vahvasti improvisoiva, akustinen kvartetti on samaan aikaan juureva, klassinen jazzkokoonpano, mutta myös vahvasti nykyjazzissa kiinni oleva luova yksikkö, jonka mielikuvituksekas, ilmaisurikas ja ennakkoluuloton musisointi on kerännyt runsaasti kiitosta. Lyytisen hienovaraiset sävellykset tarjoavat otolliset puitteet jokaisen soittajan vahvuuksille. Omaääniset puhaltajat Lyytinen ja Pohjola muodostavat vahvan tutkaparin kontrabasisti Tikkasen ja rumpali Kallion vaivattomasti ja yllätyksellisesti vyöryvän kompin tukemina.

Uusi “Hypnosis” -albumi vie kuulijansa esikoisalbumia eteerisimpiin äänimaisemiin, joissa otsikon mukaisesti tutkitaan alitajunnan, ajan ja tilan olemuksia. Uusia elementtejä instrumentaatioon tuovat Kallion kaunisääniset gongit sekä Lyytisen ja Pohjolan pianon sustain pedaalia läheisesti muistuttavat plus pedaalit.

Magnetia orkesterin sivut

Konserttia tukevat Helsingin kaupunki ja Musiikin edistämissäätiö.

T U R V A V Ä L I K O N S E R T T I – paikkoja on rajoitetusti

Ennakkolipun ostaneille varataan paikat

Konserteissa noudatetaan viranomaisten koronamääräyksiä ja -suosituksia.
Tärkeimmät ohjeet yleisölle koronaviruksen leviämisen estämiseksi:

  • Oleskele vain omassa seurueessasi ja pidä turvaväli kaikissa tilanteissa kaikkiin niihin ihmisiin, joihin et ole päivittäin lähikontaktissa.
  • Kasvomaskin käyttäminen tapahtumissa on aina suositeltavaa.
  • Huolehdi tehostetusta käsihygieniasta – pese käsiä usein vedellä ja saippualla. Mikäli näitä ei ole saatavilla, desinfioi käsiä. Vältä pintojen ja kasvojesi koskettelua.
  • Lataa koronavilkku-sovellus puhelimeesi.
  • Jää kotiin, jos sinulla on minkäänlaisia sairauden oireita tai tunnet itsesi muutoin sairaaksi. Tarvittaessa hakeudu koronatestiin.

Tiedot

Päivämäärä:
8.10.2021
Aika:
19:00
Hinta:
€20

Tapahtumapaikka

Hakasalmen Huvila
Mannerheimintie 13b
Helsinki, 00100
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Muut

Lisätiedot
Pariskunnat 15+15 €, eläkeläiset, työttömät ja Helsinki Jazz ry:n jäsenet 15 € ja opiskelijat 12 €